Mapa stanja na putevima na Internetu

Bez autora
Dec 21 2010

Krećete kolima na put? Pre polaska obavezno proverite kakvo je stanje na putevima na elektronskoj mapi na sajtu JP "Putevi Srbije". Na Internet portalu "Puteva Srbije" vozačima je sada na raspolaganju mapa sa informacijama o stanju u saobraćaju, koja bi trebalo da im pomogne tokom zimske sezone.Klikom na izabranu deonicu mogu se dobiti sve informacije o visini snega, vlažnosti kolovoza, odvijanju saobraćaja, pojavi leda, magli, odronu, zabranama za šlepere i kamione sa prikolicom, prevojima i kritičnim deonicama.

Mapa stanja na putevima na InternetuKrećete kolima na put? Pre polaska obavezno proverite kakvo je stanje na putevima na elektronskoj mapi na sajtu JP "Putevi Srbije".

Na Internet portalu "Puteva Srbije" vozačima je sada na raspolaganju mapa sa informacijama o stanju u saobraćaju, koja bi trebalo da im pomogne tokom zimske sezone.

Klikom na izabranu deonicu mogu se dobiti sve informacije o visini snega, vlažnosti kolovoza, odvijanju saobraćaja, pojavi leda, magli, odronu, zabranama za šlepere i kamione sa prikolicom, prevojima i kritičnim deonicama.

Vozači mogu da pronađu mapu putem direktnog linka www.putevi-srbije.rs/sr-yu/mapa-zimske-sluzbe, navedeno je u saopštenju JP "Putevi Srbije".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik